Stage lopen bij Bonaireplein

“Geen dag is hetzelfde”
Benieuwd hoe het is om te werken op locatie Bonaireplein? Lees wat begeleider Gerrie en persoonlijk begeleider Royaleigh erover vertellen:

"Uitdaging is hier genoeg, geen dag is hetzelfde. En we doen er alles aan om onze cliënten zo zelfstandig mogelijk te houden. Ook al zijn ze wat ouder, we blijven ze daarin stimuleren. Een van onze clienten gaat nog steeds met de trein naar haar broer in Purmerend, hoe mooi is dat? Maar dat vraagt wel om planning- en organisatietalent!” Op Bonaireplein wonen 14 oudere cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking. De jongste is begin 50, de oudste 84. Het is een intensieve groep en heel divers: het is geen ouderenzorg en ook geen gehandicaptenzorg, het zit er een beetje tussenin. En precies dat maakt het zo leuk!

Voor onze locatie Bonaireplein te Leiden zijn we vanaf augustus 2019 op zoek naar een stagiair(e) voor 8-32 uur per week.

De geschikte kandidaat:
- Volgt een studie SW/SPH/MWD/ (persoonlijk) begeleider specifieke doelgroepen/ VIGMZ/ (persoonlijk) begeleider gehandicaptenzorg.
- Heeft affiniteit met onze doelgroep.
- Werkt volgens onregelmatig rooster (rekening houdend met je schoolrooster).

Wij bieden:
- Een prettige leeromgeving binnen een kleinschalige organisatie.
- Een begeleider die rekening houdt met je leerdoelen, competenties en schoolopdrachten.
- Stage vergoeding conform CAO gehandicaptenzorg: € 310.- p.m. bij fulltime werkverband.

Wil je meer informatie over deze stageplaats, neem dan contact op met Krista van de Voort via 071-5144162. Heb je interesse in deze stage, maar voldoet de vacature niet helemaal aan bepaalde voorwaarden of weet je niet of je in aanmerking komt. Neem contact met ons op!

Om te solliciteren kun je gebruik maken van onderstaande knop. Laat je motivatie vergezeld gaan van een Curriculum vitae.

solliciteren@dehaardstee.nl