Stage lopen Hugo de Grootstraat

Locatie Hugo de Grootstraat is een 24-uursvoorziening waar 19 cliënten met een licht verstandelijke beperking of een autisme spectrum stoornis wonen. Daarnaast is er vaak sprake van bijkomende psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Naast een eigen appartement kunnen de cliënten gebruik maken van een gezamenlijke ruimte. Naast dat de cliënten zo hun eigen bezigheden hebben, vinden ze het ook leuk om zo nu en dan gezamenlijk iets te ondernemen. Je maakt actief deel uit van ons team en je ervaart gedurende jouw stage steeds meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Voor onze locatie Hugo de Grootstraat te Leiden zijn we per direct op zoek naar een stagiair(e) voor minimaal 24-32 uur per week voor de duur van minimaal 5 maanden.

De geschikte kandidaat:
- Volgt een studie SW/SPH/MWD/ (persoonlijk) begeleider specifieke doelgroepen/ VIGMZ/ (persoonlijk) begeleider gehandicaptenzorg
- Heeft affiniteit met onze doelgroep
- Houdt van “aanpakken” en neemt initiatief
- Werkt mee in het onregelmatig rooster waarbij rekening wordt gehouden met schooldagen en eventueel privé activiteiten als sport of bijbaantje.

Wij bieden:
- Een prettige leeromgeving binnen een kleinschalige organisatie
- Een enthousiast team
- Een uitdagende en diverse doelgroep
- Een begeleider die rekening houdt met je leerdoelen, competenties en schoolopdrachten;
- Stage vergoeding conform CAO gehandicaptenzorg: € 310.- p.m. bij fulltime werkverband.

Wil je meer informatie over deze stageplaats, neem dan contact op met Krista van de Voort via 071-5144162. Voor sollicitaties, mail naar:solliciteren@dehaardstee.nl. Laat je motivatie vergezeld gaan van een curriculum vitae.

solliciteren@dehaardstee.nl