Hulp bij de verkoop op rommelmarkten

Mevrouw Visser heeft heel veel mooie spulletjes in huis, maar gezien haar leeftijd wil ze graag wat minder spullen in huis. Ze wil heel graag wat spullen gaan verkopen, via marktplaats of op rommelmarkten in de regio. Omdat dit lastig is te organiseren voor haar, is ze op zoek naar iemand die haar hierbij wil helpen.

Mevrouw Visser is een enthousiaste en vriendelijke vrouw van midden zestig. Ze heeft in de loop van de jaren veel spulletjes verzameld. Ze wil dit graag een beetje opruimen en omdat veel van deze spullen nog mooi zijn, wil ze ze graag een 2e leven geven door ze te verkopen. Kortgezegd zoekt mevrouw Visser hulp bij de volgende dingen:

- Spulletjes uitzoeken en bepalen of dit op een rommelmarkt of beter via Marktplaats aangeboden kan worden

- Helpen bij het maken van advertenties op Marktplaats

- Hulp bij het uitzoeken van een geschikte rommelmarkt en hulp bij het regelen van een kraampje

- Hulp bij het vervoer van de spulletjes

- Als je het leuk vindt, samen het kraampje beheren

Mevrouw Visser is niet zo mobiel meer, daarom verplaatst ze zich buitenshuis met een scootmobiel. Mevrouw Visser is gezellig, vriendelijk en ze praat graag! Ze is altijd erg enthousiast en dankbaar als iemand haar helpt. Omdat ze soms wat tijd nodig heeft om dingen te regelen of voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat je hier begrip voor hebt en beschikt over een gezonde dosis geduld.

Zou je mevrouw Visser willen helpen met de verkoop van haar spulletjes? Dan komen we graag met je in contact!

PS: Houd er rekening mee dat mevrouw rookt en een klein hondje heeft.

vrijwilligers@dehaardstee.nl