Sfeermaker eetcafé gezocht

Ons eetcafé is al jaren een succes onder onze cliënten. Het is dé plek waar ze elkaar elke woensdagavond ontmoeten, een plek waar een ongedwongen sfeer heerst, waar ze gezelligheid ervaren en kunnen genieten van een goede maaltijd. Wekelijks weten zo’n 10-20 vaste bezoekers ons eetcafé te vinden.

Onze kok zorgt elke week weer voor een lekkere maaltijd. Maar voor een groep koken is best een klus en omdat we ook voldoende aandacht voor onze cliënten willen hebben, zijn we op zoek naar een vrijwillige sfeermaker. Iemand die er in eerste instantie is voor de cliënten. Om ze te ontvangen, om een praatje mee te maken, die de bezoekers iets te drinken aanbiedt, voor gezelschap, samen op te ruimen en om de kok indien nodig te assisteren. De kok is verantwoordelijk voor het eetcafé en hij zorgt samen met de sfeermaker voor een leuke avond voor onze cliënten.

We zijn op zoek naar een sfeermaker met goede sociale vaardigheden, die initiatief nemend is, die de sfeer een beetje luchtig kan houden en ervoor kan zorgen dat bij gezellige drukte de decibellen een beetje in toom worden gehouden.

Als sfeermaker zorg je er samen met de kok voor dat onze cliënten een leuke avond hebben, waarin ze elkaar ontmoeten en leuke contacten opdoen. Hieraan bijdragen is heel waardevol omdat veel cliënten slechts een klein sociaal netwerk hebben. Bovendien ontmoet je nieuwe mensen, leer je onze doelgroep en de zorg/welzijnssector kennen en zal je na een avondje eetcafé met een glimlach op je gezicht naar huis fietsen!

Lijkt dit je leuk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij vragen van onze vrijwilligers een verklaring omtrent gedrag (door ons vergoed) en we bieden je een vrijwilligersovereenkomst aan.

vrijwilligers@dehaardstee.nl