Turkssprekend maatje voor Emine

Emine is een vriendelijke vrouw met een klein netwerk. Zo zou het leuk vinden om af en toe contact te hebben met iemand die net als zij Turks sprekend is. Bijvoorbeeld om samen koffie te drinken of boodschappen te doen.

Emine woont met haar zoon in Leiden. Haar netwerk is niet zo groot en ze vindt het niet zo prettig om zich in sociale omgevingen te bevinden. Ze vindt het vaak te druk en raakt snel overprikkeld. Daarom is ze op zoek naar een Turks sprekende vrouw die het leuk vindt om Emine af en toe op te zoeken. Om samen koffie te drinken, samen boodschappen te doen, samen te koken of eventueel om mee te gaan naar het ziekenhuis bij controle afspraken.

Emine heeft een (licht) verstandelijke beperking en epilepsie. Ze heeft gelukkig nauwelijks aanvallen maar toch is het voor Emine lastig om praktische zaken uit te voeren vanwege de epilepsie. Vandaar dat ze het leuk vindt om samen te koken of boodschappen te doen.

Emine is op zoek naar ene maatje die geduldig is, goed kan luisteren, begripvol is, vriendelijk en die rekening kan houden met haar beperkingen. Ze zoekt een maatje voor een langere periode (liefst langer dan een jaar).

  • Spreek jij Turks
  • Ben je een vrouw
  • Kan je rekening houden met Emines beperkingen en
  • Heb je er begrip voor als je incidenteel op het laatste moment afgebeld wordt?
  • Dan komen we graag met je in contact!

    vrijwilligers@dehaardstee.nl