BBQ

Datum: 28/06/2022
BBQ

De Haardstee heeft een cliëntenvereniging. Een vereniging voor en door cliënten, ondersteund door een paar medewerkers. Het ontstaan ervan is bijzonder: De cliënten hoorden van de personeelsvereniging waar je als medewerker lid van mag zijn als je dat wilt. Deze vereniging zorgt voor leuke activiteiten waar je als medewerker zelf voor hebt betaald door je maandelijkse bijdrage. Toen onze cliënten van deze vereniging hoorden, besloten ze dat zij ook zo’n vereniging wilden.

En hup daar was ‘ie: De Cliëntenvereniging van De Haardstee. Net voor de corona-pandemie is de vereniging gestart. En dus kon de cliëntenvereniging na een paar activiteiten lange tijd niet veel organiseren. Maar na de lockdowns was het dan eindelijk zover; we mochten weer. En voor dat we het wisten, hadden de cliënten een grootse BBQ georganiseerd. Met een opkomst van jewelste: 74 cliënten kwamen gezellig mee-eten in het kantoor en op de parkeerplaats, die gezellig was ingericht.

Da’s nog eens initiatief waar behoefte aan is! En in eigen beheer en zelf georganiseerd met hier en daar een beetje hulp van een paar collega’s. Dat smaakt naar meer, zowel de activiteiten als zo’n heerlijke BBQ.