de Trotse Pauw

Theehuis de Trotse Pauw is een van de leer-werkplekken van De Haardstee. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt leren hier werken in de horeca. In hun eigen tempo en in een beschermde omgeving. Misschien kan het daarom soms iets langer duren voor uw bestelling geserveerd wordt. Maar dat maakt het theehuis niet minder leuk! Prachtig gelegen op het terrein van kinderboerderij Merenwijk is het een heerlijke plek om iets te eten en te drinken. En heeft u geen tijd om even rustig te zitten? Wij verkopen ook Coffee to Go.

Theehuis de Trotse Pauw is open
Kom langs voor een heerlijk drankje met wat lekkers erbij.
Ook kinderfeestjes kunnen geboekt worden.

Feestje!
Spelen op de boerderij, de dieren verzorgen en taart eten in het theehuis. Dat is een leuk feestje! Samen met kinderboerderij Merenwijk bieden wij geheel verzorgde kinderfeestjes (klik hier voor een overzicht met veel gestelde vragen). U kunt een feestje bij ons boeken voor minimaal zes kinderen, vanaf € 12,50 per kind. Ook volwassenen kunnen voor een feestje bij ons terecht. Boven het theehuis hebben wij een mooie ruimte, zeer geschikt voor feestjes of vergaderingen. In de ruimte zijn een keukenblok en een beamer aanwezig.

Winkel de Pauwenveer
We hebben naast het theehuis een hele leuke winkel. In de Pauwenveer verkopen we tweedehands kinderkleding en zelfgemaakte kunst en gebruiksartikelen. Zoals vogelhuisjes en waxinelichtjeshouders van de Bos- en tuingroep. En vrolijke producten van onze creatieve groepen. De Pauwenveer is elke woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur open.

Wist u dat…
- U ook heerlijke verse groente en fruit bij ons kunt kopen? Allemaal afkomstig uit onze eigen moestuin! De moestuin bevindt zich ook op het terrein van kinderboerderij Merenwijk, achter het theehuis.
- We in het theehuis de verse producten uit onze eigen moestuin gebruiken?
- U ook haardhout bij ons kunt kopen? Het hout is gezaagd en gekloofd door onze Bos- en tuingroep..

Bezoekadres
Kinderboerderij Merenwijk
Parkzicht 100
2317 RH Leiden

Openingstijden
Dinsdag tot en met zondag 10.00 tot 16.00 uur

Contact
Telefoon: 06 - 83 66 53 34 of via e-mail: detrotsepauw@dehaardstee.nl