de Trotse Pauw

Theehuis de Trotse Pauw is een van de leer-werkplekken van De Haardstee. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt leren hier werken in de horeca. In hun eigen tempo en in een beschermde omgeving. Misschien kan het daarom soms iets langer duren voor uw bestelling geserveerd wordt. Maar dat maakt het theehuis niet minder leuk! Prachtig gelegen op het terrein van kinderboerderij Merenwijk is het een heerlijke plek om iets te eten en te drinken. Van dinsdag tot en met zondag, van 10.00 tot 16.00 uur, bent u van harte welkom! En heeft u geen tijd om even rustig te zitten? Wij verkopen ook Coffee to Go.
Aangepaste openingstijden:

Vrijdag 19 april Goede Vrijdag Open
Zondag 21 april Eerste Paasdag Gesloten
Maandag 22 april Tweede Paasdag Open
Zaterdag 27 april Koningsdag Gesloten
Zaterdag 4 mei Schaapscheerevenement Open
Donderdag 30 mei Hemelvaart Open
Zondag 9 juni Eerste Pinksterdag Open
Maandag 10 juni Tweede Pinksterdag Open

Onze extra’s
Komt u regelmatig bij kinderboerderij Merenwijk? Vergeet dan niet onze wisselende taart van de week te proeven. Alle taarten zijn zelfgebakken. Door ons of door Jottum, een bakkerij voor mensen met een beperking. Elke woensdagmiddag is het feest. Dan staan er zelfgebakken pannenkoeken op het menu. Elke vrijdagochtend organiseren we een knutselochtend. Meedoen is gratis.

Feestje! of vergaderen?
Spelen op de boerderij, de dieren verzorgen en taart eten in het theehuis. Dat is een leuk feestje! Samen met kinderboerderij Merenwijk bieden wij geheel verzorgde kinderfeestjes. U kunt een feestje bij ons boeken voor minimaal acht kinderen, vanaf € 12,50 per kind. Klik hier voor de folder. Zelf een feestje samenstellen kan ook! Ook volwassenen kunnen voor een feestje bij ons terecht. Boven het theehuis hebben wij een mooie ruimte, zeer geschikt voor feestjes of vergaderingen. Leuk in combinatie met een koffie- of theearrangement of een high tea. In de ruimte zijn een keukenblok en een beamer aanwezig.

Reserveren of vragen
Wilt u een reservering maken? Of heeft u nog vragen? U kunt ons bellen of mailen : 06 – 83 66 53 34 of info@de-trotse-pauw.nl. Wij helpen u graag!

Wist u dat…

  • U ook heerlijke verse groente en fruit bij ons kunt kopen? Allemaal afkomstig uit onze eigen moestuin! De moestuin bevindt zich ook op het terrein van kinderboerderij Merenwijk, achter het theehuis.
  • We in het theehuis de verse producten uit onze eigen moestuin gebruiken?
  • U ook haardhout bij ons kunt kopen? Het hout is gezaagd en gekloofd door onze Bos- en tuingroep.
  • We naast het theehuis een hele leuke winkel hebben? In De Pauwenveer verkopen we tweedehands kinderkleding en zelfgemaakte kunst en gebruiksartikelen. Zoals vogelhuisjes en waxinelichtjeshouders van de Bos- en tuingroep. En vrolijke producten van onze creatieve groepen. De Pauwenveer is elke woensdag van 12.00 tot 16.00 uur open. De eerste zaterdag van de maand en de tweede en vierde vrijdag van de maand is de winkel van 11.00 tot 16.00 open.

Bezoekadres
Kinderboerderij Merenwijk
Parkzicht 100
2317 RH Leiden

Openingstijden
Dinsdag tot en met zondag 10.00 tot 16.00 uur

Contact
Telefoon: 06 - 83 66 53 34 of via e-mail: info@de-trotse-pauw.nl