Ontdekdezorg

Sinds een aantal jaar wordt in maart de Ontdekdezorg week gehouden. Een week waar je veel informatie en inspiratie kunt opdoen over werken in de zorg of welzijn. Bij De Haardstee begeleiden we mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Je kunt hierbij denken aan mensen die zelfstandig wonen maar daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken of mensen die op een locatie wonen waar 24 uur begeleiding aanwezig is en alles daar tussenin. Daarnaast bieden wij dagbesteding en leerwerkplekken aan voor een zinvolle dagbesteding.

2023
De data voor 2023 zijn nog niet bekend.

Ter inspiratie
Wat is mooier dan dat medewerkers zelf over hun ervaringen vertellen. Zoe legt in haar verhaal uit hoe zij tot een andere loopbaan is gekomen, inmiddels heeft zij haar opleiding afgerond en is aan het werk op een van onze locaties als persoonlijk begeleider. Rob zit midden in zijn opleidingstraject bij Maatwerk als leerling begeleider en Cheryl vertelt wat het werken als persoonlijk begeleider Ambulant inhoudt.

Klik op de video’s om hun verhaal te horen!

Bekijk de video


bekijk de video

Bekijk de video

En we kunnen nog veel meer vertellen over werken bij! Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op de pagina Verhalen van …

Meer weten
Wil je meer weten of heb je vragen? Stuur dan een mail naar solliciteren@dehaardstee.nl.