Ontdekdezorg

Van 14 tot en met 19 maart wordt de Ontdekdezorg week gehouden. Een week waar je veel informatie en inspiratie kunt opdoen over werken in de zorg of welzijn. Bij De Haardstee begeleiden we mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Je kunt hierbij denken aan mensen die zelfstandig wonen maar daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken of mensen die op een locatie wonen waar 24 uur begeleiding aanwezig is en alles daar tussenin. Daarnaast bieden wij dagbesteding en leerwerkplekken aan voor een zinvolle dagbesteding.

Informatiemarkt 14 maart
Tijdens de Ontdekdezorg week kun je webinars bijwonen, filmpjes bekijken of naar een informatiemarkt gaan. Op 14 maart staan van 14.00 - 18.30 uur medewerkers van De Haardstee klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden op de markt die gehouden wordt in het gebouw van mboRijnland in Leiden Lammenschans, op de begane grond van de A-toren aan het Bètaplein 18.

Ter inspiratie
Wat is mooier dan dat medewerkers zelf over hun ervaringen vertellen. Zoe legt in haar verhaal uit hoe zij tot een andere loopbaan is gekomen, inmiddels heeft zij haar opleiding afgerond en is aan het werk op een van onze locaties als persoonlijk begeleider. Rob zit midden in zijn opleidingstraject bij Maatwerk als leerling begeleider en Cheryl vertelt wat het werken als persoonlijk begeleider Ambulant inhoudt.

Klik op de video’s om hun verhaal te horen!

Bekijk de video


bekijk de video

Bekijk de video

En we kunnen nog veel meer vertellen over werken bij! Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op de pagina Verhalen van …

Meer weten
Wil je meer weten of heb je vragen? Stuur dan een mail naar solliciteren@dehaardstee.nl.