De Haardstee presenteert zich tijdens Kunst in de Stal

Datum: 10/10/2016
De Haardstee presenteert zich tijdens Kunst in de Stal

Zondag 11 september was het zo ver. Alweer de zesde editie van het Kunst in de Stal festival op de kinderboerderij in de Merenwijk. Voor jong en oud waren er verschillende activiteiten, workshops en kraampjes. Medewerkers en cliënten van De Haardstee verzorgden een deel van de catering door theehuis de Trotse Pauw open te stellen. Naast het theehuis was er ook gelegenheid om een kijkje te nemen op onze andere dagbestedingsprojecten zoals onze moestuin, houtbewerkingsschuur en winkeltje de Pauwenveer.

Medewerkers en cliënten van De Haardstee waren met een kraam aanwezig om vragen over begeleid wonen, dagbesteding, ambulante begeleiding, vrijwilligerswerk, werken of stage lopen bij De Haardstee te beantwoorden. In de ruimte boven het theehuis werden foto’s vertoond om een beeld te krijgen van onze verschillende locaties.

Bij sommige bezoekers was De Haardstee al bekend en was dit een mogelijkheid om op een leuke manier in gesprek te gaan en vragen te stellen, voor anderen was dit een eerste kennismaking en vooral interessant om eens te horen wat De Haardstee nou precies kan betekenen.

De combinatie van de verschillende activiteiten van het Kunst in de Stal festival en het weer maakte de dag tot een groot succes. De Haardstee kijkt met een tevreden gevoel terug op deze geslaagde dag.