Digitale open dag in september

Datum: 28/07/2022
Digitale open dag in september

Op donderdag, 29 september van 14.00 - 15.15 uur organiseert de afdeling zorgbemiddeling voor de tweede keer dit jaar een digitale open dag voor belangstellenden. Voor de zekerheid weer een digitale versie om te voorkomen dat een fysieke versie vanwege corona niet door kan gaan. Het is dit keer op een doordeweekse dag om onder andere zorgaanbieders, zorgadviseurs (ketenpartners) de gelegenheid te geven om aan te sluiten.

Voor wie
Zorgbemiddeling krijgt meestal bij inschrijving op de wachtlijst de vraag of een woonlocatie alvast bekeken kan worden, maar vanwege privacy van onze cliënten doen wij dit niet. De vraag is te begrijpen: je wilt toch een idee krijgen hoe een studio of appartement eruit ziet en met wie je te maken krijgt als je ergens gaat wonen. Eind augustus / begin september ontvangen belangstellenden op onze wachtlijst een uitnodiging voor de digitale open dag. Het programma biedt de gelegenheid om virtueel twee locaties te bezoeken, waar medewerkers en cliënten vertellen over ‘hun’ locatie en aan wie vragen gesteld kunnen worden. De ketenpartners ontvangen een uitnodiging op het e-mailadres of kunnen zich opgeven via info@dehaardstee.nl onder vermelding van: digitale open dag.

Ook voor interne belangstelling
Ook voor cliënten die intern willen verhuizen is het mogelijk om deel te nemen aan de open dag. Zorgbemiddeling stuurt de betreffende cliënt een uitnodiging.

Janine ten Napel en Krista van de Voort
Zorgbemiddeling