Een mooi initiatief

Datum: 04/05/2020
Een mooi initiatief

Collega’s van team Ambulant hebben voor wat afleiding gezorgd bij gezinnen met kinderen.

Cheryl: “Dit initiatief hebben we genomen omdat dit een hele zware tijd is voor onze gezinnen om thuis te zijn met de kinderen. Er is altijd al sprake van problematiek, waardoor de stress voor de ouders nog hoger is nu de kinderen allemaal thuis zijn. Een groot deel van onze cliënten heeft al niet veel geld en voor sommigen is dit nu nog slechter geworden doordat niet alle beroepen uitgevoerd kunnen worden. Ook dit zorgt voor extra zorgen. Daarnaast weet natuurlijk niemand hoe lang deze periode gaat duren en of iedereen in goede gezondheid blijft.

Al met al een hoop stressvolle omstandigheden die ervoor zorgen dat het zwaar kan zijn om veel met je kinderen te ondernemen of aan te schaffen. Dit is natuurlijk voor de kinderen ook allemaal erg lastig.

Om in deze tijden de kinderen toch nog iets leuks te geven, hopen wij een klein stukje van die stress even weg te nemen. De kinderen kunnen zich heerlijk zelf vermaken zodat de ouders op adem kunnen komen, of ze kunnen juist samen iets doen wat goed is voor de onderlinge band. We hopen dat ze er allemaal veel plezier van hebben!”

Team Ambulant