Eerste cliënten verhuisd

Datum: 18/06/2020
Eerste cliënten verhuisd

Begin dit jaar zijn de eerste appartementen van complex Trompenburg aan ons overgedragen door woningbouwvereniging stichting MeerWonen. Dit is de start van een mooie samenwerking! Vrij gekomen woningen worden door ons gehuurd om kwalitatief goede huisvesting te bieden die afgestemd is op de zorgvraag van onze cliënten.

Een van de appartementen is omgevormd tot kantoor en steunpunt, en op dit moment worden er al drie appartementen bewoond. In maart twee cliënten, april nog een en inmiddels is alweer een vierde appartement vrijgekomen voor een volgende verhuizing. We hopen dan ook dat dit jaar alle acht cliënten van locatie Morspoort zijn verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. En niet alleen wij zijn blij met de nieuwe locatie, maar zoals Tim zegt:

“Ik ben blij dat ik verhuisd ben naar Trompenburg, veel dingen zijn er beter op geworden. Ik heb een mooi nieuw appartement met een aparte slaapkamer en ik heb hier mijn eigen wasmachine en koelkast. Daardoor kan ik nog zelfstandiger wonen, terwijl de begeleiding nog wel in de buurt is. Trompenburg staat in een rustige straat in Oegstgeest, het winkelcentrum is dichtbij. Je kunt goed met het openbaar vervoer naar Leiden, maar ik ga ook wel eens gewoon lopend. “