Goed bezig!

Datum: 07/12/2021
Goed bezig!

Een van de tips voor gezond leven is om voldoende te bewegen. En dat doen we! Wat in januari gestart is op locatie Bonaireplein verspreidt zich als de spreekwoordelijke olievlek uit over andere locaties: Op woensdagmiddag gooien cliënten van Bonaireplein onder vakkundige leiding van de Jeroen en Kevin van Pro-Fit Sports de spieren los en werken ze aan hun lenigheid en balans, op locatie Korte Langestraat heeft een aantal cliënten zich als doel gesteld om volgend jaar in april mee te doen aan de Singelloop en zijn ook de locaties Pieter de la Court, Witte Singel, Kanaalpark en Willem Klooslaan aangehaakt met vooral buiten te sporten.

Voor veel mensen is sporten vaak een brug te ver. De stap om fanatiek aan sport te doen en intensief te bewegen is vaak een horde die niet genomen wordt. Om deze drempel weg te nemen en mensen toch op een leuke en goede manier te laten bewegen, heeft Pro-Fit Sports in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam het concept Wandelfit opgezet. In dit programma wordt er buiten heerlijk gewandeld en worden er tussendoor, op een laagdrempelige manier, functionele oefeningen uitgevoerd welke steeds een ander thema hebben.

Jeroen en Kevin: “Wij hebben al vele leuke en positieve reacties gekregen van de verschillende medewerkers. Maar het allerleukste zijn natuurlijk de positieve reacties en het plezier bij de deelnemers!”