Heel Haardstee bakt

Datum: 20/09/2018
Heel Haardstee bakt

Begin 2019 starten we met een nieuwe dagbestedingslocatie. Hiervoor wordt een ruimte in Het Gebouw aan het Bonaireplein voorzien van een moderne keuken. Want het accent van deze dagbesteding komt op catering te liggen en het bakken van producten, onder andere voor ons theehuis de Trotse Pauw.

Interesse in deze leuke dagbesteding?
Het is een mooie uitbreiding van onze bestaande dagbestedingsplekken. Ook geschikt voor mensen die niet door De Haardstee begeleid worden, maar wel een dagbestedingsindicatie hebben. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anneloes Kerkvliet, bedrijfsleider Maatwerk.

Werken bij De Haardstee?
Voor deze nieuwe locatie gaan we op zoek naar een begeleider die het leuk vindt om cliënten te begeleiden en te coachen op het gebied van werk, waarbij de nadruk ligt op ontwikkeling. Klik hier voor meer informatie over werken bij De Haardstee, stuur een e-mail naar Anneloes Kerkvliet of houd onze website in de gaten en de LinkedInpagina. Ook is er dan plaats voor een stagiair(e). Hiervoor kun je contact opnemen met Krista van de Voort.