Informatiemarkt - 11 september

Datum: 18/08/2016
Informatiemarkt - 11 september
Informatiemarkt - 11 september

Op zondag, 11 september is De Haardstee aanwezig tijdens het Kunst in de Stal Festival, dat op het terrein van kinderboerderij Merenwijk gehouden wordt. Medewerkers, cliënten en vrijwilligers geven informatie over de begeleiding bij wonen, werken en leven.

Voor toekomstige cliënten en hun verwanten is dit een mooie gelegenheid om kennis met ons te maken. En voor mensen die geïnteresseerd zijn om zich als vrijwilliger in te zetten, of bij ons stage willen lopen. In de ruimte boven zijn foto’s te zien over onze woonlocaties in Leiden en de verschillende dagbestedingsplekken.

Cliënten van de Bos- en tuingroep verkopen verse groenten uit eigen tuin. Zij lopen graag met u door de tuin en kas om te vertellen wat zij allemaal doen. Winkel de Pauwenveer is ook open om de zelfgemaakte producten en tweedehands kinderkleding te verkopen. En natuurlijk kunt in ons theehuis de Trotse Pauw wat drinken, met wat lekkers erbij.

Kunst in de Stal wordt voor de zesde keer georganiseerd en heeft een eigen website met alle informatie over de activiteiten die plaatsvinden. Er is een gevarieerd programma met workshops, muziek, theater. www.kunstindestal.nl Er is voor jong en oud van alles te beleven. Dus kom met het hele gezin. De toegang is gratis!

Kinderboerderij Merenwijk
Theehuis de Trotse Pauw/Bos- en tuingroep/de Pauwenveer
Parkzicht 100
2317 RH Leiden