Informatiemarkt geslaagd

Datum: 07/07/2016
Informatiemarkt geslaagd
Informatiemarkt geslaagd

Op dinsdag, 21 juni hebben we samen met gemeente Leiden midzomernacht gevierd op de kinderboerderij in de Merenwijk. We kijken terug op een geslaagde avond waarbij we toekomstige cliënten en hun verwanten hebben geïnformeerd over de begeleiding die wij bieden.

Ons theehuis de Trotse Pauw serveerde lekkere gerechten en hield open huis voor de dagbestedingsplaatsen op de kinderboerderij. Een aantal medewerkers was aanwezig om informatie te geven. En door het vertonen van foto’s konden we bezoekers een idee geven hoe onze woonlocaties er uit zien en welke andere dagbestedingsplekken we hebben.

Medewerkers van de wijkteams en cliënten van de wachtlijst waren uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Er was een lid van de cliëntenraad en een ervaringsdeskundige uit het ambulante team aanwezig om vanuit eigen ervaring te vertellen hoe het is om begeleid te worden door De Haardstee.

De kinderboerderij leent zich uitstekend voor een informatiemarkt, mensen kunnen ter plekke zien hoe de dagbestedingsplekken eruit zien, kunnen vragen stellen aan cliënten en begeleiders die aan het werk zijn en krijgen een goede indruk van onze manier van werken en hoe onze persoonlijke aanpak en ondersteuning er uit ziet.

Helaas was door het regenachtige weer de aanloop niet zo groot als we hadden gehoopt. Toch kijken we terug op een succesvolle informatiemarkt waarbij we toekomstige cliënten en hun familie uitgebreid hebben kunnen informeren, we verwijzers een heel compleet beeld van ons aanbod konden geven en waarbij zich 2 vrijwilligers hebben aangemeld!

Volgende informatiemarkt
Op zondag, 11 september zijn wij weer aanwezig tijdens het festival Kunst in de Stal, dat plaatsvindt op het terrein van de kinderboerderij Merenwijk. We houden u op de hoogte via deze nieuwsbrief.