Kanaalpark

Datum: 16/06/2020
Kanaalpark
Kanaalpark
Kanaalpark

Eind vorig jaar hebben we kunnen melden dat vlakbij station Leiden Lammerschans de bouw gestart is van een nieuw pand waar op de 4e en 5e verdieping een nieuwe locatie van De Haardstee komt: Kanaalpark. In eerste instantie verhuizen de cliënten van locatie Hugo de Grootstraat naar de 23 appartementen. De 3e verdieping is bijna klaar en daarna gaan ze dus beginnen aan ‘onze’ verdiepingen Als de vijfde erop zit, duurt het nog ruim een half jaar om alles af te bouwen. In die afbouwfase worden de muren en vloeren afgewerkt, de badkamers en keuken geplaatst.

Op dit moment zijn we hard bezig om keuzes te maken voor de vloerbedekking, het behang, de keukens, liften, sloten, ICT, badkamers etc. Dit moet nu allemaal geregeld worden zodat de materialen op tijd besteld kunnen worden door de aannemer. In het maken van keuzes werken we nauw samen met Gemiva om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken. Op de website van Gemiva is meer informatie te vinden.

De bouw loopt volgens planning, ondanks het coronavirus heeft de aannemer goed door kunnen werken, er is geen vertraging opgelopen en hopelijk blijft dat zo.