Nieuwe locatie

Datum: 08/08/2019
Nieuwe locatie

In 2021 verwacht De Haardstee op Kanaalpark 141 een nieuwe locatie te starten. Op deze plek is men begonnen met de bouw van een appartementengebouw met vijf woonlagen, waarvan de 4e en 5e verdieping straks door De Haardstee worden gehuurd. Dit betekent dat wij 23 cliënten begeleiding kunnen bieden vanuit de Wlz en Wmo Beschermd wonen. In eerste instantie verhuizen de cliënten van woonlocatie Hugo de Grootstraat naar het nieuwe pand.

De wijk kenmerkt zich door haar ligging. Aan de zuidelijke rand van Leiden, waar als natuurlijke scheiding De Vliet afstroomt richting Rijswijk. Aan de overzijde van De Vliet (verbonden met een loop-/fietsbrug) is het Park Cronesteyn gelegen. Winkels bevinden zich op redelijke afstand (winkelgebied Vijf Meilaan), station Lammerschans ligt op loopafstand. En het centrum van Leiden is ongeveer 7 minuten per fiets.

De Haardstee denkt met Kanaalpark 141 kwalitatief goede huisvesting te kunnen bieden die afgestemd is op de toekomst van de zorgvraag. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen.