Open dag

Datum: 28/03/2023
Open dag
Open dag
Open dag
Open dag

‘Kan ik de locatie eens zien, kan ik een appartement bekijken?’, zijn de meest gestelde vragen bij inschrijving op onze wachtlijst voor begeleid wonen. Begrijpelijk, want je bent nieuwsgierig waar je eventueel komt te wonen. Vanwege privacy van onze cliënten doen we dit niet, maar 1 of 2 keer per jaar organiseren we een open dag om tegemoet te komen aan de wens om locaties te bekijken.

In juni organiseert zorgbemiddeling een open dag voor mensen op onze wachtlijst voor begeleid wonen. Onze locaties in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Roelofarendsveen en Boskoop zijn dan te bezoeken om zo een indruk te krijgen van de locatie, de sfeer, de begeleiding, medewerkers en indien mogelijk ook een kijkje op een appartement. Ook kan op die dag een bezoek worden gebracht aan een aantal leer-werkplekken van Maatwerk (dagbesteding en werk).

Uitnodiging
Alle mensen op onze wachtlijst krijgen in de maand april een uitnodiging voor de open dag met informatie hoe men zich voor de open dag kan opgeven. Ook verwijzers, consulenten, medewerkers SWT, etc. zijn welkom om van deze gelegenheid gebruik te maken om diverse locaties te bezoeken. Zij krijgen hiervoor een uitnodiging via de mail.