Open dag = kennismaken

Datum: 15/06/2023
Open dag = kennismaken

Met meer dan 60 aanmeldingen voor de open dag op 13 juni kunnen we stellen dat het houden ervan tegemoetkomt aan een behoefte. Voor mensen die op onze wachtlijst staan voor de begeleid wonen locaties en voor zogeheten verwijzers in gemeente Leiden e.o. die wel eens een kijkje wilden nemen op bepaalde locaties. Ook voor een aantal dagbestedingslocaties was interesse om te horen wat de mogelijkheden zijn bij onze arbeidsmatig leer-werkplekken.

Op alle locaties stonden medewerkers en cliënten klaar om de bezoekers te vertellen over ‘hun’ locatie en konden veel appartementen bekeken worden. Bijvoorbeeld op locatie Bonaireplein waar een cliënt het ‘heel gezellig vond om erbij te zijn en om haar huisje te laten zien’. Zij vond het leuk om te vertellen hoe zij het vindt om te wonen bij locatie Bonaireplein. Op locatie Witte Singel sprak de ‘knusse sfeer’ veel mensen aan. Dit zijn maar een paar reacties die binnen zijn gekomen!

Voor velen een kennismaking en voor sommigen een bevestiging dat zij op een bepaalde locatie willen wonen of juist niet. Mocht dit laatste het geval zijn, dan stellen we het op prijs als dit doorgegeven wordt via zorgbemiddeling@dehaardstee.nl.

Een datum voor een volgende open dag is nog niet gepland, maar zodra dit bekend is, informeren wij iedereen die op onze wachtlijst staat.