Trompenburg bestaat een jaar!

Datum: 24/02/2021
Trompenburg bestaat een jaar!

Een jaar geleden zijn we vanuit locatie Morspoort gestart met locatie Trompenburg. Zoals je op de foto kunt zien een mooie, rustige en groene laan in Oegstgeest; winkelcentrum Lange Voort is om de hoek. De eerste twee cliënten konden nog nét voor de eerste lockdown verhuizen. Het was afwachten wanneer er weer een appartement vrij zou komen, maar inmiddels wonen vijf cliënten verspreid over de verschillende galerijen en gaat de zesde naar verwachting eind maart/begin april over. Voor het team betekent dit dat ze niet langer op twee locaties hoeven te werken en dat is prettig.

Door corona hebben we niet veel kunnen doen aan kennismakingsactiviteiten met de overige bewoners, maar er is hier en daar toch al wat burencontact ontstaan. Onlangs hebben we de gang van zaken geëvalueerd met woningbouwvereniging MeerWonen en beide partijen zijn positief over deze constructie.

Voor de zomer staat ook de verhuizing naar locatie Kanaalpark gepland en verwachten we medio mei te starten met een nieuwe locatie: De Plataan. Kortom: we zijn lekker bezig!