Trots op onze nieuwe website

Datum: 12/07/2016
Trots op onze nieuwe website
Trots op onze nieuwe website

Met trots kondigen wij onze nieuwe website aan. Een website met informatie over onze verschillende vormen van begeleiding: ambulant, beschermd wonen, zorg met verblijf en dagbesteding en werk. Die in het teken staat van onze betrokkenheid, open houding, praktische aanpak en aandacht voor ontwikkeling.

Veel cliënten en medewerkers hebben bijgedragen door samen of alleen op de foto te gaan om zo in beeld te brengen dat wij samen zoeken naar balans in het leven en dat we werken in kleine of grote stappen aan doelen. De website is zeker nog niet af: nog meer foto’s en in de toekomst ook filmpjes over wat en hoe wij ons werk doen. Via de website en de digitale nieuwsbrief houden wij belangstellenden op de hoogte van activiteiten, ontwikkelingen en veranderingen bij De Haardstee en in de zorg in het algemeen. Via de website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief die regelmatig verstuurd wordt.

Zijn er onderwerpen die je mist of waar je meer over wilt weten, heb je tips, suggesties of ideeën, dan horen wij dat graag. Stuur een bericht naar redactie@dehaardstee.nl en wij nemen contact met je op.