Twee geslaagde uitjes!

Datum: 15/08/2023
Twee geslaagde uitjes!

BBQ
Op zaterdag, 5 augustus was de jaarlijkse BBQ in het kantoor aan de Oude Herengracht. Omdat er volgens de weervoorspellers toch wat regen kon vallen, waren de BBQ’s onder het afdakje van de fietsenstalling geplaatst en gingen de BBQ-masters Laurens, Stefan en Rai aan de gang met het bereiden van heerlijke kipsateetjes, hamburgers en worstjes.

Ondertussen druppelden de deelnemers binnen en zochten zij een plekje in de tot tropische tuin omgetoverde ruimte. De in Leiden bekende Kees Kulk was ingehuurd voor de muzikale begeleiding en hij kreeg iedereen aan het meezingen tijdens en tussen het eten door. Na het afsluitende ijsje was er nog tijd voor verzoeknummers en toen moesten we alweer naar huis, of zoals iemand zei: ‘Iedereen vond het super, maar jammer dat het zo vroeg was afgelopen!’.

Noordzeefestival Katwijk
Twee dagen later was het alweer feest! Voor de tweede keer had de Cliëntenvereniging geregeld dat we naar het Noordzeefestival in Katwijk konden. Er waren veel aanmeldingen binnengekomen van de verschillende locaties en ambulant: een aantal nieuwe gezichten, maar ook veel van vorig jaar! En het was net zo gezellig als toen. Heerlijk meezingen op bekende nummers, dansen en de polonaise natuurlijk. Afsluitende act was Frans Bauer en was het alweer half elf en de hoogste tijd om naar huis te gaan om in ons bedje nog even na te genieten van de muziek.

De Cliëntenvereniging organiseert bewust verschillende activiteiten zodat er voor ‘elk wat wils’ tussen zit en waarbij iedereen welkom is.