Werken in de zorg

Datum: 11/03/2019
Werken in de zorg

Ben je benieuwd of werken in zorg en welzijn bij je past? Waar jouw kansen liggen op het gebied van werk, opleidingen en zij-instroom? Werk je al in de zorg en wil je met organisaties uit de regio in gesprek over de volgende stap in je loopbaan? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart is het de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Jouw kans om (opnieuw) kennis te maken met werken in deze sector. Op 14 maart wordt van 14.00 - 20.00 uur een festival georganiseerd door Care2Care. Locatie: Scheltema, Marktsteeg 1 - Leiden. Medewerkers van De Haardstee zijn aanwezig om informatie te geven over werken bij De Haardstee.

Tijdens het festival kun je:
- Kennismaken met regionale zorg- en welzijnsorganisaties.
- speeddaten met werkgevers en toekomstige collega`s.
- In gesprek met een loopbaancoach.
- Gratis een profielfoto voor je cv en LinkedIn laten maken door een professionele fotograaf.
- Nieuwste snufjes op het gebied van innovatie en technologie in de zorg zien en ervaren.
- Al deze indrukken op je laten inwerken met een lekker hapje en drankje.

Care2Care organiseert samen met de zorg- en welzijnsorganisaties in Zuid-Holland Noord en Midden-Holland het Festival Ontdek Zorg en Welzijn. Een banenfestival, nét even anders en waar heel veel te beleven is!

Jij verlaat het festival met nieuwe inzichten en/of een concrete afspraak voor loopbaanadvies, meeloopstage, oriëntatiebaan, een sollicitatiegesprek of een gesprek voor een leer-werktraject. vacatures bij De Haardstee