Zomerfeest

Datum: 20/09/2018
Zomerfeest

Zaterdag 7 juli hebben zes studenten van het Rode Kruis Studentendesk een Zomerfeest voor onze cliënten georganiseerd. Het thema was “You are beautiful”. Het kantoor op de Oude Herengracht werd omgebouwd en versierd tot feestruimte. De openslaande buitendeuren van de grote zaal gingen open, er was een relaxhoekje buiten, er waren activiteiten tafels. Men kon doen waar hij /zij zin in had.

Cliënten kregen bij aankomst een zomers drankje en stukjes fruit en konden lekker relaxt in het zonnetje zitten. Er was van alles te doen: van challenges tot sjoelen, van beautyhoek tot sieraden maken, spandoek verven en natuurlijk bowlen met waterflessen! Wie wilde kreeg een fotoshoot en nam de polaroidfoto meteen mee naar huis.

Er was een lunch, veel gekkigheid, gezelligheid en er werd veel gekletst.

De vrijwilligers merkten terecht op dat er zo’n ontspannen en vrolijke sfeer was. Zowel voor de vrijwilligers als voor de cliënten was het echt een geslaagde dag! Er kwamen spontaan nieuwe ideeën voor een volgend zomerfeest op tafel, dus wie weet wat een volgende keer mogelijk is. Goede ideeën zijn altijd welkom!

Kortom, het zomerfeest was een groot succes en voor herhaling vatbaar!