Help jij Liz met het behalen van haar theorie examen?

Liz is een vlotte twintiger die heel graag haar rijbewijs wil halen. Omdat ze moeite heeft met de theorie is ze op zoek naar iemand die haar wil helpen met het leren voor haar theorie examen.

Liz is een vlotte twintiger die heel graag haar rijbewijs wil halen. Omdat ze moeite heeft met de theorie is ze op zoek naar iemand die haar wil helpen met het leren voor haar theorie examen. Liz wil graag haar rijbewijs halen en daar hoort een theorie examen bij. Deze stof is moeilijk voor haar en daarom heeft ze behoefte aan hulp bij het leren. Het liefst door één en dezelfde persoon zodat het elke keer op dezelfde manier wordt uitgelegd.

Liz is een vlotte jonge vrouw, die zegt wat ze denkt. Ze is erg gemotiveerd om haar theorie te leren, en heeft soms een beetje steun nodig als het even niet zo makkelijk gaat. Want dan is het makkelijker om er de schouders weer onder te zetten! Het is belangrijk dat Liz zich op haar gemak voelt bij iemand dus we hebben veel aandacht voor de kennismaking.

Liz wil graag 1x per week afspreken. Eerst even een kopje koffie drinken en dan aan de slag!

Heb jij:

  • Kennis van verkeerstheorie
  • Geduld
  • Een creatieve manier om iemand iets te leren
  • De gave om iemand te motiveren als het leren even niet meezit?
  • En wil je Liz graag helpen om haar theorie te behalen? Dan komen we graag met je in contact!

    We vragen van al onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag (gratis) en als vrijwilliger heb je altijd een contactpersoon waar je bij terecht kunt met je vragen.

    vrijwilligers@dehaardstee.nl