Wil jij met Mark leuke dingen ondernemen?

Mark is een twintiger en hij woont begeleid in Leiden. Hij is op zoek naar een maatje die samen met hem op pad wil gaan en leuke activiteiten wil ondernemen.

Mark geniet er erg van als hij (nieuwe )dingen onderneemt en erop uit te gaan. Zo gaat hij graag naar de bioscoop om een film te kijken, bijv. een superheldenfilm (Marvels ) of fantasy als Harry Potter. Ook vindt Mark het leuk om een nieuwe stad bezoeken en wat rond wandelen en deze te ontdekken. Liefst als het lekker weer is! Of gewoon samen voetbal te kijken (Feyenoord) thuis of misschien een keer in het stadion. Mark speelt wel eens games in zijn vrije tijd, dit samen doen lijkt hem leuk! Ook vindt Mark het lekker om er in de zomer op uit te gaan met zijn racefiets.

Hij houdt van gezelligheid. Buiten dat hij graag dingen onderneemt heeft hij een passie voor historische gebouwen, kerken en kathedralen (Notre Dame). Verder heeft hij diverse interesses zoals: auto’s, Harry Potter en Feyenoord. Kortom, interesses genoeg dus!

Mark is gediagnosticeerd met autisme en daarom is het voor hem lastig om er zomaar op uit te gaan. Hij voelt zich veel prettiger als hij samen met iemand gaat. Bovendien is samen gezelliger dan alleen! Mark is op zoek naar bij voorkeur een mannelijk maatje van rond de 25 jaar of wat ouder. Mark is een vriendelijke en rustige jongen. Hij is stipt in zijn afspraken en komt ze trouw na. Mark gaat vaak op de fiets of met het openbaar vervoer op pad. Mark heeft wat tijd nodig om je te leren kennen dus het is fijn dat je dit geduld hebt en dat je de intentie hebt om minimaal een jaar zijn maatje te willen zijn.

Ben jij:
- Geduldig
- Gezellig
- Een ondernemend type die het leuk vindt om iemand een beetje wegwijs te maken
- Kan je iemand gerust stellen als het nodig is?

En zou je het leuk vinden om bijvoorbeeld 1 x per 14 dagen op pad te gaan met Mark? Dan komen we graag met je in contact!

vrijwilligers@dehaardstee.nl