Over stage lopen bij De Haardstee

"Zo kon ik altijd terecht voor vragen bij zowel mijn collega’s als bij mijn begeleider."
Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij ons? Lees hier wat Tugba erover te vertellen heeft:
"Tijdens de inwerkperiode heb ik vooral veel meegelopen met mijn begeleiders en een aantal collega’s. Op deze manier werd ik stapsgewijs voorbereid op het zelfstandig uitvoeren van taken behorende bij de functie van een ambulante begeleider. Uiteraard kon ik altijd met mijn vragen terecht bij de begeleiders. En ik vind dat dit een luxe is waar je als stagiaire gebruik van (moet) kunt maken."

De Haardstee wil een bijdrage leveren aan het vakgebied door het opleiden van (jonge) mensen d.m.v. beroepspraktijkvorming in zowel BBL (stage) als BOL (leerling) binnen verschillende opleidingen / studies. Wij bieden een werkomgeving waar mensen worden opgeleid in een goed en positief leerklimaat. Je krijgt bij ons een stagevergoeding.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben regelmatig stageplaatsen voor mbo- en hbo-studenten, niveau 3, 4 en 5. Je wordt bij ons begeleid door een vaste professionele werkbegeleider, waarbij ontwikkeling centraal staat. Want we dragen graag ons steentje bij aan de ontwikkeling en begeleiding van nieuw talent in de zorg. Bekijk onze vacatures of neem contact op met Lisa van der Wal via praktijkbegeleider@dehaardstee.nl of via 06-22540506.

praktijkbegeleider@dehaardstee.nl