Over stage lopen bij De Haardstee

"Zo kon ik altijd terecht voor vragen bij zowel mijn collega’s als bij mijn begeleider."
Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij ons? Lees hier wat Tugba erover te vertellen heeft:
"Tijdens de inwerkperiode heb ik vooral veel meegelopen met mijn begeleiders en een aantal collega’s. Op deze manier werd ik stapsgewijs voorbereid op het zelfstandig uitvoeren van taken behorende bij de functie van een ambulante begeleider. Uiteraard kon ik altijd met mijn vragen terecht bij de begeleiders. En ik vind dat dit een luxe is waar je als stagiaire gebruik van (moet) kunt maken."

Al Sinds 1965 begeleiden we mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking. En nog altijd met als doel: Mensen begeleiden in het dagelijkse leven zodat ze zichzelf kunnen zijn. Een stukje geschiedenis? Klik hier.

Inmiddels hebben we woonlocaties in Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Roelofarendsveen en Boskoop met verschillende doelgroepen zoals licht verstandelijke beperking, autisme spectrum stoornis en psychosociale problematiek of een combinatie daarvan. Daarnaast bieden we in Leiden en omgeving ambulante begeleiding bij mensen thuis. En hebben we 6 kleinschalige locaties voor dagbesteding die gezamenlijk Maatwerk heten. Informatie over deze woonlocaties, ambulante begeleiding en dagbesteding vind je bij Ons zorgaanbod.

Bij De Haardstee zijn we zelforganiserend, dat betekent dat de organisatie veel ruimte geeft aan de teams om het werken op een locatie zelf vorm te geven en te ontwikkelen. Tijdens je stage zal jij ook steeds meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid ervaren. Elk team heeft een professionele praktijkbegeleider die stagiairs en leerlingen begeleidt. Lees vooral ook de Verhalen van dan krijg je een goed beeld wie onze cliënten zijn, wat we allemaal doen, wie er werken en hoe zij De Haardstee ervaren.

Hoe moet ik solliciteren naar een stageplek?
Gebruik onderstaande knop en vermeld in jouw mail welke opleiding je doet, in welk jaar je zit en op welke dagen je stage kunt lopen. Voeg je cv toe en vertel ons je motivatie en of je een voorkeur hebt voor een bepaalde locatie of doelgroep. Wij kijken dan samen welke stageplek binnen De Haardstee het meest passend is.

praktijkbegeleider@dehaardstee.nl